lauantai 24. syyskuuta 2011

Pienen pojan kastekakku


Rakkaan ystäväni pieni poika sai tänään nimensä ja sitä juhlistettiin sukulaisten ja muiden läheisten kanssa.

Sain kunnian tehdä kakun tilaisuuteen. Tämän viikonlopun molemmat kakut olivat kooltaan isoja, mutta tämän suhteen päädyin kaksikerroksiseen vaihtoehtoon, koska ystäväni pohti mistä saisikaan tarpeeksi tilaa kakun esillelaittoon.
Toivottavasti siis Mi sait asian ratkaistua :)

Tämäkin kakku on 30 hlön ja sisältä löytyy vadelmamousse ja hillo.


Lämpöiset ja valtavat onnittelut kauniista nimestä!
Ja sinua Mi oli ihana nähdä pitkästä aikaa.

Alexin Lauri kilpa-auto


ALex-poika vietti tänään 5. juhliaan ja vanhempien pyynnöstä tein kakun, jossa toivottiin olevan sisällä kinuskia, Lauri, ikä, nimi ja kermaa. Päivänsankari oli ihastunut aiemmin tekemääni Lauri-kakkuun ja samanlaista toivottiin, mutta näillä toiveilla höystettynä.


Tällainen versio siis Alexille. Kakku on 30 hön pohja, joten aika iso on.

Paljon onnea Alexille!

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Ihanan pariskunnan 10v. hääkakku


Muutama kuukausi sitten saimme naapurustoon aivan loistavan lisän, kun Minna ja Ari asettuivat vastapäiseen taloon. He toivat mukanaan paljon energiaa, tarmoa ja ystävyyttä yms. yms.

Tänä viikonloppuna he juhlistivat 10v. avioliittotaivalta ja tupareita samalla kertaa ja kera ystävien. Aikoinaan hääkakkua oli koristanut Viivi ja Wagner, joten luonnollisesti jatkoimme samalla linjalla tälläkin kertaa :)

Kakku oli gluteeniton ja täytetty suklaamoussella.

Toiveissa oli, että Arin ja Minnan harrastukset sekä muuten rakkaat asiat tulee jollakin tapaa huomioitua kakussa. Wagnerin sylissä vene ja Viivillä kaulin.. on se se, tai tarkoitus olisi ainakin :D

pariskunta istuu pehmoisen sydäntyynyn päällä

Onnea rakkaat ja tervetuloa nurkille :)

Essin kastekakku

Tein rakkaalle työkaverilleni aiemmin kakun, jonka hän vei pienen prinsessan kotiin tavatessaan tämän päiväisen kastekakun saajan ensimmäistä kertaa.
Aiempaan kakkuun ei ollut sen kummempia toiveita, joten sain toteuttaa oman ideani mukaan. Tein siis kakun, johon sain asetelle pienet vaaleanpunaiset sokerimassatossut koristeeksi.

Kakku oli mennyt sen verran nappiin, että sain kunnian tehdä samanlaisen kakun nyt ihan ensimmäiseen viralliseen juhlaan. Juhlaan, jossa tämä pieni neiti sai oman nimensä.

Kakku on siis hyvin pitkälti samanlainen kuin edeltäjänsä, makuaan myöten (mansikkamousse). Joskin hivenen enemmän juhlavampaa siitä yrittelin lisäämällä vähän sokerihelmiä mukaan koristeluun.

Lämpöiset onnittelut Essille kauniista nimestä!