sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Nadyan kastekakut

Nadya-neiti sai tänään virallisesti nimen ja minä sain kunnian tehdä juhlaan kakut. Kakkuja tehtiin kaksi ja molemmissa oli samanlainen pohja, eli valkoinen kuorrute ja vaalenapunainen "koristenauha".

Toiseen kakkuun toivottiin vaaleanpunaisia lenkkareita ja toiseen koriste, jossa isosiskot pitelevät pientä Nadyaa sylissään.


Siskokset


Nadyan lenkkarit


Paljon ja lämpimästi onnea kauniista nimestä toivottelee koko Anckan perhe!

Pelen autokakku


Rakkaan ystäväni ihana pieni hurmuri täytti vuosia ja sain kunnian tehdä kakun syntymäpäiväjuhlaan.

Autokakkua toivottiin, joten mikä muu kakun päälle olisikaan paremmin sopinut kuin herran oma menopeli. Tämä pieni herra tunnistaa useita automerkkejä jo nuoresta iästään huolimatta. Omankin auton merkki on selvä "Pelen auto on tietysti vilac" :)

Koristeet sokerimassaa ja tukirakenteet spagettia.

Paljon onnea muru!

Vilhelmin kastekakku

Ystäväni pienen miehenalun nimenantojuhlaan meni tämä kakku. Kakku muotoutui kutsukortin teeman mukaisesti.


Onnea vielä koko perheelle ja etenkinen pikku herralle komeasta nimestä!

Muumikakku

Muumilaakson asukkaat kokoontuivat tässä kakussa juhlistamaan pientä prinsessaa. Tästäkin kakusta jo hetki ehti vierähtää, joten en muista mitä kakku piti sisällään. Koristeet kuitenkin totuttuun tapaan sokerimassaa.

Kia kokki

Työkaverini tytär Kia valmistui suurtalouskokiksi jokunen aika sitten ja sain kunnian tehdä juhliin kaksi kappaletta kakkuja. Paineita oli, myönnän :)
Itse kakuista en muistanut tohinan keskellä ottaa kuvia, mutta koristeen kuvasin työpöydälläni ennen kakkujen luovuttamista ;)
Kakut olivat kuitenkin toiveen mukaan limenvihreät ja sisällään ne pitivät mansikka ja suklaatäytteet.

Isosti onnea vielä näin tätäkin kautta Kia!
Hyvin tehty! :) Tietäisitpä kuinka ylpeästi äitisi sinun valmistumisesta puhui!

Okon lontoon bussi


Tämä kakku matkasi juhlistamaan Okkoa ja nyt on jo vierähtänyt pieni tovi, joten pahoittelen.. en muista mitä kakku piti sisällään. Koristeet ja kuorrute sokerimassaa. Bussissa on myös ikkunat, jotka on tehty kondiittorin sokerista.

Tämän bussin esikuva on autot 2-elokuvasta (vaikka kunnon kuvia en bussista nyt onnistunkaan näppäämään, niin toivottavasti on tunnistettavissa).