keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Voi liikutus ja onnenkyyneleet

Ensinnäkin haluan kiittää teitä kaikkia, jotka käytte täällä vierailulla.
Kiitos kommentoijille. Kiitos kaikille kannustavista kommenteista niin blogissa kuin sen ulkopuolellakin.

Blogi ei vielä hiljene täysin, sillä huomenna on kaksi pientä kakkua valmistumassa ystävien joulupöytiin. Päivitän ne jossakin välissä, kun kinkut ja laatikot on syöty ja paketit avattu. Siinä vaiheessa, kun pienet tontut on menneet nukkumaan ja me vanhemmat voimme lämmittää lasillisen glögiä ja istua sohvalle ynnäämän joulun saldon :)

Sitten erityiskiitos, johon otsikkokin viittaa.. sain eilen postitse (oikean postin kautta!=parhautta) yllättävän ja erityisen joulukortin, joka sai liikutusen kyyneleet silmiin.
Viime SLY-kieroksella sain kesken leikin itselleni uuden salaisen ystävän ja millaisen ystävän! Ystäväni on nykyisin blogin taattu ja luotettava kommentoija, hän muistaa kauniilla sanoillaan ja nyt tämä joulukortti..
Iso ja lämmin kiitos siis sinulle nami-hiiri kuluneesta vuodesta, kommenteista ja kortista, joka sai hymyn huulille ja kyyneleet silmiin.. pelkästä onnesta.

Olen onnellinen, että ikinä aloitin tämän blogin. Vuoden saldo oli parempi kuin olisin ikinä voinut toivoa! Tutustuin tätä kautta uusiin ihmisiin, tapasin henkilökohtaisestikin yhden (monalisa), josta tuli rakkaimpia ystäviä. Löysin uudestaan kaksi vanhaa ystävää(kalamuija & lappilifestyle ja Katzu), joihin en juurikaan ole aikoihin pitänyt yhteyttä vuosien varrella.

Oikein hyvää, lämpöistä ja maistuvaa Joulua ja uutta vuotta!
Palataan asiaan vuonna 2011!

Vuoden kuvasaldoa rakkaimmistani:

4 kommenttia:

nami-hiiri kirjoitti...

Ihania kuvia lapsista! Vuodet vierivät ja lapset kasvavat vauhdilla. On hyvä taltioida tiuhaan muuttuvia ilmeitä, tapahtumia, naurua ja iloa!

Koirakuva on hauska !

www.nami-hiiri.com

Katja kirjoitti...

Ihania kuvia <3 !!!

Norppa kirjoitti...

Eräskin kummitäti toivoisi muutamaa kuvaa vaikka edes sähköpostilla, jotta voisi tulostaa ja laittaa uusille seinille... :)

Ancka kirjoitti...

Norppa: Mun yksi uudenvuoden lupaus oli parantaa tapani noiden kuvien kanssa, joten lupaan pitää lupauksesta kiinni ;)