maanantai 6. syyskuuta 2010

Tomin kupla























Tänään juhlii Tomi 40 v. syntymäpäiviään. Tomin kakusi haluttiin vaalean sininen kupla. Auto, joka on ollut miehen ainainen haave.

Tätä kakkua olisin voinut viilata ja viilata ainiaan. Aina keksin jotain lisää ja lisättävää. Hauskaa oli tehdessä ja kakun kanssa hurahtikin aika myöhään yöhön ja aikaisin aamulla jatkoin. Tämä siksi, että kakku haettiin jo klo 8. Huhuh.. (en ole mikään aamuvirkku-ja kun meidän pieni yöhuligaani huuteli klo 3-4, niin tiukkaa teki klo 6 nousta taasen ylös)
Loppu hyvin kaikki hyvin, ehdin vielä siivota keittiön ennen kuin kakku haettiin :D

Näistäpä tämä koostui:
12 munan pohja (tämä suosikkini)
eli 5 munaa auton muotoiseen vuokaan, jota sitten muotoilin jämäpaloilla enemmän kuplamaiseksi ja 7 munaa sitten "aluskakuksi".

kostutus Sprite
sipaisu mansikkahilloa (ei ollut tavallisesti käyttämääni euroshopperin ja ei ollut mielestäni niin hyvää)
Täyte oli mansikkainen (sama kuin täällä)

koristeet sokerimassaa ja vaahtokarkkimassaa, smarties-namit vilkkuina, koristelugeeliä, kimallespray, Digestive-keksejä murusteltuna
renkaat dominokeksit päällystettynä sokerimassalla

Mieheni on töissä Canonilla ja ei muuten uskoisi kuvien laadusta! :D Nyt pitää kyllä todeta, että suutarin lapsella...
Jospa saisin syntymäpäivälahjaksi uuden kameran, ettei tarvitsisi kännykällä napsia.. kun on talvikin tulossa ja valo vähenee entisestään.

Yritän siis parantaa.. tiedän, olen luvannut aiemminkin, mutta jospa nyt tästä eteenpäin toteuttaisin!? :)















ONNEA TOMILLE 40 V. PÄIVÄN JOHDOSTA!

10 kommenttia:

Miia/ Rajalan tupa kirjoitti...

Uskomattoman upea kupla!!

Askartelua&Elämänmakuja kirjoitti...

Onpa hieno Kupla , taisi olla aikas suuritöinen??

M kirjoitti...

Voi kun on söpö kupla! Tosi hienot yksityiskohdat olet jaksanut värkätä, lamput, volkkari-merkki jne. Ihanat!

Madicken kirjoitti...

Oi mikä ihanuus :DD

Ancka kirjoitti...

Lämpimät kiitokset positiivisesta palautteesta. Hyvän mielen saitte ja hymyn huulille :)

Askartelua & Elämänmakuja: Yllättävän helposti meni, vaikka olin valmistautunut koviinkin vastoinkäymisiin. Toki aikaa sai menemään, mutta kun etukäteen pikkuhiljaa valmistelin auton lisäosia, niin kakun muotoilun ja kuorruttamisen jälkeen (joka oli musta haastavinta) sai vain asetella "lisävarusteet" paikoilleen.

Monalisa kirjoitti...

Kyllä on taas kerrassaan upea luomus!!! Kaikki pienet yksityiskohdatkin on niin mageita, aivan mahtava kakku. Sulla on siis se autovuoka? Mä lupasin kanssa tehdä autokakun, mutta mulla ei ole vuokaa. Onko se hyvä? Mun kakku jäi kyllä toteuttamatta koska itse sairastuin vatsatautiin :P (tämä siis tapahtui jo pari viikkoa sitten) Harmittaa kun olisin halunnut kokeilla. Mutta nyt tietää sitten keneltä tulla kysymään niksejä jos uudestaan tulee tilaisuus tehdä.

Ancka kirjoitti...

Monalisa: iso kiitos <3 kylläpä vain, mulla on Wiltonin autovuoka ja musta se on hyvä. Voishan sitä koota auton ilman vuokaakin, mutta helpottaa huomattavasti (lue: nopeuttaa :) työskentelyä tuo muotovuoka. Ja täällä vinkkilinja auki ;)

Tanja kirjoitti...

Ooo, upea kupla! :D

Mahla kirjoitti...

Itse ko. päivänsankari täällä kiittää sinua maailman upeimmasta kakusta juuri minulle. Kyllä luomus kirvoitti kyyneleen silmäkulmaan tällä töissä juhlapäivän aamuna 6.9.2010 40-vuotiaalle miehelle. Kiitos, tuon kakun tulen muistamaan aina. Mukavaa talvenjatkoa. Tomi

Ancka kirjoitti...

Oi, olipas kylmiä väreitä nostattava viesti. Kiva kuulla, että kakku sai ison miehen kyyneliin :) oli siis mieluinen ja se on paras kiitos!
Kiitos itsellesi upeimmasta palautteesta, minkä olen koskaan saanut.

Hyvää pimenevää sykysyä!

- Ancka