lauantai 2. huhtikuuta 2011

My little pony prinsessa-kakku


Tässäpä tuo kurkistuksen alla ollut kakku sitten valmiina ja tarjoulupöydässä. Onneksi sain jälkikätreen kuvia kakusta päivänsankarin äidiltä, sillä oma kuvaaminen jäi kiireen vuoksi tosi ladultaan kyseenalaisiin otoksiin. Iso kiitos siis sinne suuntaan, Saija!

Tuli himppasen kiire, kun aikataulut meni aikalailla uuteen uskoon niin pienen koirakarkurin jäljestyksen kuin miehen varpajaisjuhlinnan vuoksi. Lastenhoidon piti siis olla ulkoistettu heti aamusta miehelle, mutta jostain syystä uni maistuikin sitten tavallista paremmin. Noh, niin harvoin kun me ulkona käydään, niin suotakoon se hänelle :) .. kun kakku kuitenkin valmistui ajallaan, joskin hieman tuunaamattomampana kuin oli tarkoitus.

Koirakarkuri sitten olikin tämä tapaus. Tarina sai tänään onnellisen lopun, kun useamman päivän tehojäljestys tuotti tulosta ja pieni neiti saatiin kiinni.
Ja voi tätä liikutuksen määrää, kun sydän syrjällään on metsiä ja mantuja kuljeksittu niin päivisin kuin öisinkin.. puhelinlaskukin on varmasti tuplaantunut, kun ollaan partioitu ja tiedotettu etsintäseuruetta. Samapa se, kun lopputulos on tämä :)

Mutta suloiselle Neealle meni tämä kakku. Harvinaista herkkua oli kakuntekijälle nähdä pienen neidin ilme, kun kakun ensikertaa näki! Aivan ihana neiti, toivottavasti kakku oli kaikin puolin mieluinen ja riitti kaikille.

Täytteenä mansikkamousse ja sipaisu mansikkahilloa. Kostutus Sprite ja mehu. Kosteuseristeenä (päällä) voikreemi, koristeet sekä päällys sokerimassaa, pikeeriä ja keksimurua.
Kakun reunat on pursotettu kermalla (valkoisella) ja tasoitettu lastalla. Vaaleanpunaiseksi värjätyllä kermalla pursottelin sitten hieman tyttömäisyyttä kakkuun. Toiveita kun sain ponysta, vaaleanpunaisesta ja mansikkaisesta kakusta. Tiesin lisäksi, että juhlissa oli prinsessa-teema, joten ajattelin tehdä pony kakun teemaa mukaillen.
Eli olkoon tämä se pony prinsessa, jonka pitkää harjaa pitkin prinssi pony sitten kiipeää prinsessansa luokse torniin ;)

ONNEA NEEA 4v.

6 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Täytyy vielä kiittää sankarin äitinä, että aivan mahtava kakku!! Kaiken kaikkiaan upea kakku, joka maistui... ah, niin sopivan makealta ja riitti kaikille (useampi olisi tosin halunnut syödä tornin ja ponyn, joten jätimme ne kotiinviemiseksi)
Vierailla oli varmaan vähintäänkin samanlaisia ilmeitä kuin tyttärelläni kakun nähtyään. Yritän laittaa kuvia huomenissa, nyt ei enää jaksa.

Unknown kirjoitti...

Upea, kertakaikkiaan. Eikä lopputuloksessa yhtään näy karanneet koirat eikä nukkuva lapsenvahti. =)

Saija kirjoitti...

Sankari kiittää onnitteluista ja nyt on maisteltu hieman tornia ja poniakin. Kuulemma herrrrkullista :) Jälkkäriksi nautittu loppukakku kertakaikkisen maukasta. Tietysti piti maistaa kaikkia värejä, ruohotupsut saivat erityismaininnan Neealta. Iso, iso kiitos vielä koko perheeltä!

Madicken kirjoitti...

Hauska, raikas ja erilainen kakku!

Ancka kirjoitti...

Kiitos teille!

Ja paras kiitos on kuulla, että kakku maistui ja oli mieluinen :)

Anni/Itse tehty kirjoitti...

Ja mikä mahtava kakku taas! :) Nää on aina niin superhienoja, että ei oikein tiedä mitä edes sanoisi. :D Kunpa itsekin joskus pystyisi edes puoliksi yhtä hienoihin kakkuihin! :)