sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Ihanan pariskunnan 10v. hääkakku


Muutama kuukausi sitten saimme naapurustoon aivan loistavan lisän, kun Minna ja Ari asettuivat vastapäiseen taloon. He toivat mukanaan paljon energiaa, tarmoa ja ystävyyttä yms. yms.

Tänä viikonloppuna he juhlistivat 10v. avioliittotaivalta ja tupareita samalla kertaa ja kera ystävien. Aikoinaan hääkakkua oli koristanut Viivi ja Wagner, joten luonnollisesti jatkoimme samalla linjalla tälläkin kertaa :)

Kakku oli gluteeniton ja täytetty suklaamoussella.

Toiveissa oli, että Arin ja Minnan harrastukset sekä muuten rakkaat asiat tulee jollakin tapaa huomioitua kakussa. Wagnerin sylissä vene ja Viivillä kaulin.. on se se, tai tarkoitus olisi ainakin :D

pariskunta istuu pehmoisen sydäntyynyn päällä

Onnea rakkaat ja tervetuloa nurkille :)

5 kommenttia:

Kalamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

Ihania kakkuja taas. Jos Glotan ristiaiset jarjestetaan Suomessa niin pitaa kaantya sinun puoleen:) Jussikin katsoi kuvia ja oli aivan hammastynyt:) Kysyi maistuuko nama myøs hyvalle.. ei varmaan:)

Minna kirjoitti...

Kiitos itsellesi ihanainen! Kakku ei vaan näyttänyt, vaan myös maistui hyvältä. Keliaakikko-vieraamme oli äärimmäisen otettu siitä, että pääsi kerrankin samalle kakulle muiden kanssa. Niin ja mitä noihin hahmoihin tulee, enemmän kuin yksi vieras totesi, että ihan Arin korvat. ;)

Henna kirjoitti...

Olet todellinen mestari näiden hahmojen kanssa. Hieno kokonaisuus!

Nora kirjoitti...

Olet saanut tunnustuksen blogissani! :)

Canelia kirjoitti...

Hih, tosi mainio koriste! Olisi kiva osata itsekin värkätä yhtä hienoja taideteoksia, mutta se taitaisi vaatia (vähintään) parinsadan vuoden treenit, kun ei noita muotoilutaitoja luonnostaan pahemmin ole... : D