sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Kakkupläjäys

Hei vaan kaikille pitkästä aikaa!

Ensinnäkin pahoittelut lukijoille, jotka ovat täällä jaksaneet käydä kurkkailemassa aika ajoin onko jotain uutta ilmaantunut - Luvattoman kauan on siis mennyt viime päivityksestä.

Kakkuja on tullut tehtyä tasaisen verkkaisesti, mutta kaikkia en valitettavasti ole ehtinyt kuvaamaan tai sitten ulkoistettu kuvauspalvelu ei ole sillä kertaa toiminut sovitunlaisesti :)
Töihin paluun jälkeen aika on toki ollut enemmän kortilla ja se on heti vaikuttanut valmistuvien kakkujen määrään, mutta täällä ollaan taasen ja nyt kun sain palautettua vielä mieleen blogin salasanankin ja sain kirjauduttua sisään, niin viimeinenkin päivityshidaste on tällä kertaa voitettu!

En siis ole lopettanut blogia ja jatkossa tulen päivittämään kakkukuulumisia useammin kuin kerran kolmessa kuukaudessa, lupaan :)

Tässä koontia osasta kakkuja, joita olen tämän hiljaiselon aikana tehnyt:


Hääkakku pariskunnalle toiveiden mukaan. Koristeet rakkaan harrastuksen insipiroimana ja muut koristeet viittaavat yhteiseen uuteen sukunimeen.Kakku esimieheni "maailman parhaalle perheelle" ja ihan vain jonkin normaalin arkipäivän kunniaksi.
(melkoista, eikö?! Arvostan!)


Tupaantuliais-/valmistujaiskakun koristeet. On siellä kakkukin alla, mutta kuvia ei valitettavasti ole. Töihin tämäkin.


Niiskuneitikakku pienelle rakkaalle Sirille (Niiskuneiti on nyt saanut kauan odottamansa kultaisen hännänpään..)HIFK!
Tämä nalle-kakku matkasi juhlistamaan erään neidin syntymäpäiviä. Oli tehnyt pidemmän matkan määränpäähänsä, mutta oli lopulta päässyt perille yhdessä koossa :)

Kiitos kaikille ystäville ja tutuille, kun olette kakkunne mun hyppysiini luottaneet. Ja pahoittelut niille, joille olen joutunut aikataulujen takia sanomaan ei.

Jatkoa seuraa.

Kiitos kun kävit! Ja kuullaan taas pian!

9 kommenttia:

Iia kirjoitti...

Postausta onkin odotettu! ihanaa että jaksoit!
aurinkoista kevättä!

Ancka kirjoitti...

Olipas nopea :) kiitos kommentista! Ja tosi kiva kun kävit! Jännittikin jo, että käykään täällä enää kukaan, joten sait kyllä hymyn huulille!

Hyvää kevään odotusta!

Henna kirjoitti...

Kiva kun taas tuli kakkupäivityksiä sinulta. On ootettu:)

Ancka kirjoitti...

Kiitos Henna :)

Maria kirjoitti...

Täällä olen edelleen :)

Ancka kirjoitti...

<3

Madicken kirjoitti...

Hienoja kakkuja! Kiva ruohoreunus tuossa hääkakussa! Aivan ihana nallukka myös tuon pikkutytön kakun koristeena! Ja muutkin, kertakaikkiaan ihania :)

nami-hiiri kirjoitti...

Pienillä lapsilla on yksi yhteinen piirre - ne kasvavat, menevät kouluun ja aikuistuvat aikanaan!

Olen ajatellut sinun palanneen oikean työpöydän ääreen, vaikka miltei tasajalkaa olen pomppinut harmituksesta, kun mitään ei ole blogissasi tapahtunut .
On suuri helpotus tietää, että hauskoja, taiten koristeltuja kakkuja on tulossa.....

A big hug !

Leena-muori kirjoitti...

Mahtavia ja taidolla tehtyjä nuo sun koristehahmot! Jos haluat, minut saa lisätä linkkilistaan. ;) Oon lisännyt sinut omaani jo tovi sitten. :)