keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Muutoksia ilmassa

Hei rakkaat lukijat,
Kevät ja kesähän on tunnetusti energisyyden ja uudistumisen aikaa. Kesällä me pohjolan asukit heräämme eloon ja askel sujuu kepeämmin auringon loistaessa kilpaa positiivisuuden kanssa.
Blogi on elänyt jonkin verran omalla painollaan johtuen monista mullistuksista ja uusista mukavista haasteista.
Päivitysten määrä on ollut hivenen maltillisempi kuluneen vuoden aikana.
Mutta.. nyt tähän tulee muutos ja lupaan teille tuottaa päivityksiäkin säännöllisesti :)
Blogin pito jatkuu ennallaan (joskin aktiivisemmin), mutta päivitykset löydät jatkossa täältä:
Koko sisältö historioineen on nyt luettavissa ruoka.fi-osoitteessa.
Kaunis kiitos teille kaikille, jotka olette blogini linkittäneet omaanne. Nöyrä pyyntö teille olisikin, että päivittäisitte blogini osoitteen yllä olevan linkin mukaisesti.
Ja suurista suurin kiitos teille lukijani, kiitos että olette jaksaneet käydä täällä lukemassa ja kommentoimassa. Toivottavasti siirrytte mukanani uuteen aikaan :)
Ihanaa ja aurinkoista kesää jokaikiselle!
Ystävällisin terveisin,
Annika

1 kommentti:

EtsiResepti kirjoitti...

Hei!

Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

Meidät löydät myös Facebookista https://www.facebook.com/Etsiresepti. Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

Ystävällisin terveisin,

Ann-Sofi
Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no