sunnuntai 8. elokuuta 2010

Ellan prinsessakakkuEilen vietettiin Ella-neidin 5v. juhlia ja poikamme kummit pyysivät, että tekisin neitoselle prinsessakakun mansikkaisella täytteellä.

Kuumuus edelleen aiheuttaa ongelmia kakun teossa, mutta pääasiallisesti kaikki meni oikein hyvin ja tätä kakkua oli todella kiva tehdä!

Kakku on koottu kääretorttupohjista kupolinmalliseen salaattikulhoon. Kostutettu Sprite-mansikkamehulla ja välissä sipaisu mansikkahilloa. Täyte oli mansikkamousse, jonka ohjetta en nyt enää tarkalleen muista.

Koristeet ja kuorrute sokerimassaa. Massan alla sokeri(voi)kreemi.
Toivottavasti kakku maistui ja täytti sille asetetut toiveet :)

Mukaan lähti myös kaksi munatonta suklaahippumuffinssia suklaakuorrutteella ja koristehelmillä.

Alla kuva juuri ennen kakun noutoa. Kuten varmasti huomaatte, niin kakku hikoili kylmäkalleista huolimatta aika reilusti.


Onnea ELLA 5v! Toivottavasti oli oikein ihana ja ikimuistoinen päivä.

5 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ihastuttava prinsessakakku! Tuota sprite-mansikkamehua täytyy kyllä joskus kokeilla - yleensä kun käytän pelkkää spriteä :o)

Ancka kirjoitti...

Kiitos Johanna. Kakku sai positiivista palautetta makunsa puolesta, joten "terästetty" Sprite oli hyvä vaihtoehto :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vielä tätäkin kautta Annika! Kakku saavutti tosiaan suuren suosion sekä ulkonäkönsä, että makunsa puolesta ja päivänsankari oli kovin onnellinen!

T.

Sanna

Dream kirjoitti...

Ihana kakku! Ihan vahingossa eksyin blogiisi. Hyvältä näyttää :)

Ancka kirjoitti...

Lämmin kiitos Dream ja kiva, kun löysit tänne! Lähdenkin heti vastavierailulle :) ( ja oi mitä ihanuuksia löytyi HETI ensimmäiseltä sivulta!)