lauantai 25. syyskuuta 2010

Pienen tytön kastekakku


(kuvassa kakun alla vielä IKEA:n tarjotin, jollaista pidän kakun alla siihen asti kun siirrän sen kuljetuslaatikkoon yms.-Näppäriä ja helppo siirtää kakkua ees sun taas)

Pieni Ella Marjut sai nimen tänään vietetyssä kastejuhlassa. Toivottiin vaaleanpunaista mansikkakakkua ja sellainen lähti pientä sankaria juhlistamaan ensimmäisenä suurena juhlapäivänä.

Onkin ollut aikamoinen kakkuviikonloppu ja neljä kakkua tulee kokonaisuudessaan tehtyä. Kyllä nyt on näperretty :)

Ellan kakku koostui seuraavasti:
8 munan kakkupohja
kostutus Sprite-mansikkamehu
sipaisu mansikkahilloa
mansikkamousse (toisella yrittämällä meni oikein, mutta kyllä on suttaista puuhaa saada edelliset täytteet jo täytetyn kakun sisältä pois ;)
kuorrutus vaahtokarkkimassa+kerma
koristeet sokerimassaa

Onnea pieni neiti kauniista nimestä.

3 kommenttia:

Monalisa kirjoitti...

Todella suloinen!! Aivan ihana toi kukka idea, tulee Anne Geddsin jutut mieleen. Ja mulla kiinnittyy jostain syystä huomio tohon vauvan hattuun ;) Ei voi muuta kuin nostaa sulle hattua kun tollasset detailjit saat aikaan.

Ancka kirjoitti...

Kiitoos :) Täytyy myöntää, että en Anne Geddsiä tunnekaan, mutta google käyttöön ;)
Heh, muistinkin kommenttisi myötä meidän "nuttu"keskustelun. Olet kyllä kullan arvoinen, saat mulle aina hymyn aikaiseksi <3

Monalisa kirjoitti...

Vitsi kun tää blogger tökkii mulla (murr). Olisin eile jotain järkevä kommentoinut mutta enhän mä enää sitä muista :P No joka tapauksessa takoitin tietenkin Anne Geddesiä enkä Geddsiä ;)

http://www.google.fi/images?hl=fi&q=anne+geddes&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=AXGhTKn7HsrEswagheSKBQ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CC0QsAQwAA

Ja se on hyvä että saan sut hymyilemään. Mä taidan olla sellainen ihminen livenäkin, saan siis ihmiset hymyilemään ja nauramaan. Ja se on musta kiva.
(sorry pitkä linkki)