perjantai 1. lokakuuta 2010

Arvontavoitto

Olin onnekas!!

Minä joka en koskaan voita mitään(!) voitin aivan loistavan ihanan paketin Ewelyn's cakeheavenin arvonnassa.

Olen odottanut pakettia kuin kuuta nousevaa, koska arvasin sen sisältävän ihanuuksia. Uraa uurtava ensimmäinen voittoni oli odottamisen arvoinen. Ehkäpä se olisi taas loton paikka lauantaina :)

Paketissa oli kaikkea kivaa minikoossa :) tuo raastin oli todella söpö ja käyttöäkin varmasti löytyy. Ja kaikki nämä menee takuuvarmasti käyttöön pikimmiten.

En saanut kuvattua pakettia ennen kuin paketit oli perheen pienimpien toimesta tutkittu ja siksipä linkitän tämän postauksen suoraan Ewelynin sivulle. Jossa siis kannattaa ehdottomasti käydä visiitillä muutenkin, on siellä sen verran hienoja ja maukkaita herkkuja!

Kiitos vielä kesäinen naapurini, paketti oli todella mieluinen!
(huomasin siis paketin hakiessani, että sijaitsemme kesäaikaan ihan samassa kaupungissa, joka ei siis ole valtaisan iso.. ehkäpä siis törmäämme lähikaupassa ensi kesänä :)

Kuva paketista löytyy TÄÄLTÄ.

3 kommenttia:

Monalisa kirjoitti...

Mahtava voitto!! Se on hyvä että sä annat toivoa meille muillekkin jotka ei voita koskaan mitään. Tai jos mun voitto antaa odottaan itseään siksi että keskittää kaiken onnensa lottoon ;D

Ancka kirjoitti...

Eikö ollutkin? Anna sä sitten mulle toivoa sen lottovoiton suhteen, kun oot ite ensin sen lunastanut ;)

kotiäiti kirjoitti...

Ihanan voiton sait! Minäkin odotan, milloin minä jossain arvonnassa voitan, kun kai se joskus täytyy kohdalle osua, se voittokin :) Sopii linkitys, minäkin lisään sinut listaani, kunhan kerkiän :)