sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Antonin 2v. Muumi-Pappa kakku
Tämä viikonloppu meni siis aika muumipainotteisesti. Antonille toivottiin Muumi-Pappaa kera traktorin, bussin yms. miehisen kulkuneuvon kera. Toinen vaihtoehto oli pienen herran suosikki lukemassa, mutta ehdottomasti hattu päässä ;)
Tartuin siis tähän vaihtoehtoon, koska se tuntui rauhaa rakastavalle papalle luontevalle.. jospa vaikka lukaisee vihdoin valmistunutta painotuoretta elämänkertaansa nuotion ääressä omassa rauhassa! ;)

Kakun täyte sama kuin Pikku-Myy kakussa. Reunukset pursotettiin sovitusti hieman vanilijakreemijauheella jämäköitetyllä Flora-Vispillä. Onpas siitä jo vierähtänyt aikaa, kun on tullut pursotettua viimeksi. Pursotus on kyllä aina hauskaa. Pitäisi vain harjoitella enempi, jotta saisi vaihtelua edellisiin ja näyttävämpiä pursotuksia tehtyä.

Muumi-Papan makkara odottelee kypsymistä sillä aikaa, kun pappa on syventynyt kirjan mukaansa tempaiseviin teksteihin.Onnea Anton!

Toivottavasti kakku oli mieluinen ja se riitti kaikille juhlijoille.

11 kommenttia:

Janna kirjoitti...

Niin hieno. Noi teltan yksityiskohdat veti sanattomaksi. Ja makkara. Ja nuotion liekit. Ja, ja, ja... Kerrassaan upea! :)

Tuta kirjoitti...

Täydellisen upea kakku.. yksityiskohtineen:)

Anni/Itse tehty kirjoitti...

Ancka, taas aivan upeita kakkuja! :) Nää vaan on aina niin upeita, että melkeinpä menee sanattomaksi. Nuo kaikki yksityiskohdat.. Vau! Kerrassaan mahtavia jälleen. :)

Ancka kirjoitti...

Kiitos <3 olette te ihania!

Monalisa kirjoitti...

Mä jäin kanssa noita yksytyis kohtia ihailemaan!! Niin kuin sanoin eilen, olet mun kirjoissa se nro 1 :D

Miimi kirjoitti...

Onpa hieno kakku! :)

Riikka kirjoitti...

Jälleen kerran aivan mielettömiä kakkuja. Siis aivan upeita yksityiskohtia tässä kakussa, kuten Myy-kakussakin. Mistä oikein ammennat näitä ideoita? Ihania:)

Ancka kirjoitti...

Monalisa: Sä olet nyt vaan liian kiltti :) Mutta kiitos <3

Miimi & Riikka: Kiitos! Ideat elää aina koristeluvaiheessa ja kai muidenkin tekemistä kakuista herää ajatuksia ja ideoita, joita vie sitten omaan suuntaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Fantasti(sk)nen! Uskon, että myös Tove Jansson iloitsee pilvenhattaransa reunalla sitä katsellessaan, toisin kuin hämmästellen ihmetellessään monenmoista nykyään tuotettua n.s. muumikrääsää. Koko Muumimaailman filosofinen henki uhkui tästä upeasta kokonaisuudesta, joka sitäpaitsi maistui taivaalliselta!
Todistaa synttäreillä paikalla ollut onnekas Simone

Anonyymi kirjoitti...

Hauska toteutus! Ihan on mallinsa näköinen!

nami-hiiri

kakkukatri kirjoitti...

Juuri tälläisistä kakuista itse tykkään kovasti. Kakuista joissa on ihania ykstyiskohtia ja kakkua voi jäädä tutkimaan pitkäksikin aikaan.