lauantai 14. toukokuuta 2011

Projekti hääkoriste

Tänään tanssitaan Annikan ja Ollin häitä. Sain tehtyä tuon koristeen ajoissa, mutta kyllä nämä hääkoristeet tuovat sellaisen lisäjännityksen näpertelyyn.
Aika moinen paine oli päällä, kun tätä tein. Onneksi loppu hyvin kaikki hyvin ja koriste oli tänään päässyt ajoissa perille ja täysin ehjänä. Itse morsian soitti ja kiitti. Koriste oli ollut mieluinen ja se saa tekijän onnelliseksi :)

Toiveet koristeellehan olivat morsiuspari jotenkin hauskasti. Annika on puoliksi kreikkalainen ja siksi ei väriltään yhtään sellainen "raaka peruna" kuin itse olen talven jäljiltä. Sulhanen taasen on morsiantaan reeeeeilusti pidempi.. tai no, sulhanen taitaa olla reilusti ketä tahansa pidempi :D
Näihin kahteen asiaan päätin tarttua koristeen teossa. Kontrasti hahmojen välillä niin värin kuin koonkin suhteen on siis harkitusti tehty :D
En halunnut kuitenkaan tehdä sulhasesta ihan hurjan pitkää, jotta koriste pysyisi paremmin ehjänä ja pystyssä, joten yritin saada asennolla kuvaa pituudesta paremmin hahmotettua.Toivottavasti juhlat ovat onnistuneet ja päivä ikimuistoinen!
Haleja ja onnea tuoreelle avioparille!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset Annika vielä tätäkin kautta, koriste on aivan ihana ja tuo hymyn huulille aina kun katson sitä!! Se myöskin keräsi ansaittua huomiota häissä =)
<3 Annika

Madicken kirjoitti...

Vaude, ihan on näköiset, aito pari ja koristepari :D Kauniita moelmmat :)

Ancka kirjoitti...

Kiitos :)

Ja onnea kaimaseni. Hyvä, jos koriste oli odotusten mukainen :)