perjantai 6. toukokuuta 2011

Rölli-koriste

Tulevana viikonloppuna juhlitaan meidän omien lasten yhteissynttäreitä ja nyt kyllä täytyy sanoa, että eipä taida olla suutarin lapsella kenkiä!
Tai siis olen kyllä leiponut kuin hullu ja kakut odottaa jääkaapissa päälleen kuorrutteita ja koristeita. Tällä hetkellä tuntuu vain liikkeellä olevan joku karmea vatsapöpö sekä flunssa, joka on kaatanut juhlaväen petiin.
Katsotaan millainen inspiraatio huomenna iskee, mutta nyt on aika puhki oleva olo :)

Ja pahoittelut teille, joille olen joutunut vastaamaan "ei onnistu" kakkukyselyihin omien juhlien vuoksi.

Mutta yhden koristeen tein omien kakkujen lisäksi. Tämä Rolli-peikko matkasi juhlakakun päälle tänään.Onnitelut päivänsankarille etukäteen! Ja hauskoja juhlia!

12 kommenttia:

Miia/ Rajalan tupa kirjoitti...

Hieno ja kun kattoo tarkasti, ei lopulta niin vaikea varmaan tehdäkään. En vähättelemällä sitä sano, älä vaan loukkaannu. Itte vaan on huomannu että usein ensin kauhistelee kun pyydetään jotain koristetta, mikiä tuntuu alkuun ylitsepääsemättömän vaikealta mutta kun löytyy kunnollinen malli místä apinoida, ei yleensä olekaan niin vaikeaa. Mitä käytät tukena kun teet pystyssä oelvia hahmoja? Entäs tämän hiukset, millä olet tehnyt? Itellä ei ainakaan oikein tule valkosipulipusertimen läpi ja usein sitten pyörittelen niitä sormin...hidasta.

Unknown kirjoitti...

Ihan huippu hieno! Kuten sinun tekemät aina...

Pikaista paranemista, toivottavasti sentään saatte juhlat pidettyä.

Ancka kirjoitti...

Kiitos Pioni mukavasta palautteesta. Sait hymyn huulille! :)

Onneksi meillä ei olla kipeenä (ainakaan vielä), vaan vieraat ovat melkein kaikki sairastuneet. Pienellä porukalla istutaan tänään kakuttelemaan. Kakkutarjonta taitaa vaan olla aika huima näin pienelle vierasmäärälle ;)

Miia: Kiitos. Jostain syystä tuntuu, että Rölli oli mulle vaikeampi kuin moni muu aiemmin tekemäni. Ehkä siksi, kun en Rölli-hahmoa oikein tunne (meidän lapsille se ei ole pop listalla) ja kasvot oli hurjan vaikea saada muotoonsa. Mutta hyvä, jos näyttää siitäkin huolimatta helpolle :D

Tämä koriste ei sisällä tukirankaa ollenkaan. Tein vaatteiden alle massasta kropan, jolle sitten "puin" vaatteet päälle.
Hiukset on marsipaanipuristimella tehty ja nuppineulalla kiinnitelty. Siihen meni aikaa, mutta on varmasti nopeampaa kuin sormin pyöritellä :)

Monalisa kirjoitti...

Kuten jo sanoin tämä on ihan tajuttoman ihana!! Meillä kävi pojatkin ihailemassa. Meillä kun tuo Röli on tosi pop.

Ja olen tosi pahoillani kun me ei juhliin päästy. Niin harmi kun omat on samaan aikaan :(

Miia/ Rajalan tupa kirjoitti...

Pitäisköhän mun perua sanani ; ) kasvojen muoto kyllä onkin se haasteellisin tässä. Mulla ainakin monesti on semmonen että jos aikookin ethdä jotain vähän erilaista, yleensä se tökkää niihin kasvoihin ja tulee tehtyä niin kuten aina. Pitäisköhän munkin jo panostaa noihin oikeisiin marsipaanityökaluihin, ehkä aihetta olisi...Jään mielenkiinnolla odottamaan tulevia juttuja, teet kyllä niin upeita töitä aina, taattua laatua!

Henna kirjoitti...

Kyllä on taas niin täydellinen kuin vain voi olla. Upea!

Anonyymi kirjoitti...

Päivänsankari perheineen kiittää ihanasta Röllistä!Ei ollut vieraista kukaan koskaan vastaavaa missään nähnyt, eikä ihastuksella ollut rajaa. Häntäkin pysyi hyvin ehjänä kunnes hävisi parempiin suihin.
Raisa

Ancka kirjoitti...

Raisa: Oi kuinka mukava kuulla, että oli mieluinen :)
Paljon onnea vielä jälkikäteen!

Vaaleanpunainen nonparelli kirjoitti...

Todella hieno koriste!!:)

Ebe kirjoitti...

Minusta tämä on mielettömän hieno ja vaativa muotoiltava. Pienikin muutos juuri pään muotoilussa tai silmissä muuttaa koko koristeen ilmeen. Upeaa työtä ja ei todellakaan mikään piece of cake :DD

Ewelyn kirjoitti...

Kerrassaan mahtava! Olet ihan uskomattoman hyvä muotoilemaan hahmoja!!

Ancka kirjoitti...

Kiitos <3