maanantai 11. heinäkuuta 2011

Suloiselle hääparille onnea!

Sain jokunen aika sitten toiveen tehdä tulevalle hääparille koristeen kakkua koristamaan. Morsian oli nähnyt aiemmin tekemäni "Annikan ja Ollin-hääkoristeen" ja halusi saman tyyppisen koristeen myös heille. Olin tästä toiveesta kovin otettu (kuten aina, kun joku haluaa kakun juuri minulta monien kakkutaiturien joukosta!)
Kiitos tästä luottamuksesta niin Netalle kuin kaikille muillekin samalla :)

Ja ennen kaikkea.. Valtavasti onnea Netta ja tuleva aviopuoliso! Toivottavasti päivänne on ainutlaatuinen ja ikimuistoinen!

p.s. me vietämme kesälomaa par'aikaa ja päivitystahti on siitä syystä hieman hidasta mökkeilyn ja muun oleilun vuoksi. Lisäksi lupasin itselleni viime heinäkuisen kakkukatastrofin jälkeen, että heinäkuu on kakuton ;)
Tähän asti se on pitänyt.. katsotaan miten käy loppukuussa. Luomisen vimma on jo kova. Eilen istuttiin lasten kanssa mökin rannassa ja muovailtiin savesta (täysin luonnon omasta) kaiken näköistä - sammutti pahimman tuskan, mutta pian jos pääsisi taas näpertelemään ;)

2 kommenttia:

Monalisa kirjoitti...

Aivan ihana taas jälleen kerran. Ihanaa mökkeilyä teille!! Me ollaan aloitettu oma ihan pienen pieni mökkiprojekti :D

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi kun kirjoitan näin myöhään, mutta löysin meidän kakkukuvan vasta sunnuntaina täältä netistä. Kiitos tuhannesti tuosta koristeesta vuosi sitten, se oli aivan ihana:) Ja päivä oli todellakin ikimuistoinen. Hääpari on edelleen tallessa ja on saanut lipaston päältä kuvun alta aitio paikan. Sinulla on niiiiin ihania kakkuja ja reseptitkin ovat olleet taivaallisia, varsinkin valkosuklaa-daimkakku. Se teki kauppansa nopeasti molempien lasten juhlissa. Kiitos vielä tuhannesti ja vierailen tulevaisuudessakin sivuillasi =)