torstai 23. kesäkuuta 2011

Hyvää juhannusta!


Tämä lomakakku (ei siis niin, että jäisin nyt lomalle, mutta noin yleisen loma-ajan kunniaksi tehty) lähti tänään mukaani työpaikalle.
Tai siis kiitos oman kakkulähettini (äitini) se saatiin lopulliseen päämääräänsä lounasajan jälkeen :)

Kakkutoive/ajatus tuli esimieheltäni erään asiakastilaisuuden yhteydessä ja nyt ajattelin lunastaa lupaukseni. Esimieheni vain ei sitten lopulta pääsytkään kakkua maistamaan, mutta koko muun paikalla olevan toimistonväen kanssa saatiin juhlistaa alkavaa juhannusta jo työpaikalla. Ja nyt onkin sitten hyvä syy ottaa kakkuhetki uusiksi joku kerta, jotta kaikki saa osansa!


Mutta kyllä täytyy sanoa, että tämän kakun ja tulevatkin työpaikan kakut teen niin mieluusti. Oli niin ihana vastaanotto! Kiitos kultaiset ja tärkeät työkaverit, te teette työpäivistä juhlaa!

Tämän kakun myötä toivotan kaikille oikein hyvää, turvallista, maistuvaa, rentouttavaa ja toivottavasti myös aurinkoista juhannusta!!

Toivottelee,
Ancka

8 kommenttia:

Monalisa kirjoitti...

Siis aivan tajuttoman MAHTAVA!!!! Tossa on tollaista aivan ihanaa fiilistä, tulee sellainen valkoinen hiekkaranta jossain New Yorkin Hamptonsissa. Siis aivan tajuttoman ihana!!!

nami-hiiri kirjoitti...

Upea suoritus!

Hyvää Juhannusta!

www.nami-hiiri.com

Anonyymi kirjoitti...

WAU wau ja wau. Todella upea! Siis täydellinen kakku! Petra (http://www.petrasrecept.vuodatus.net/)

Madicken kirjoitti...

Upea kakku, kyllä tulee tosiaan loma-ja kesämielelle :))

M kirjoitti...

Wau! Upea kakku! Ihanan kesäinen tunnelma...melkeen voi nähdä ja tuntea auringonpaisteenkin! Hyvää Juhannusta!

Puuvilla kirjoitti...

Mahtavan hieno kakku! Tuli heti halu kopioida seuraavaan kakkuun!

bobi kirjoitti...

Hei!
Ihan aluksi haluan sanoa, että teet aivan älyttömän upeita kakkuja! :) Elokuussa olisi 30v synttärit tiedossa ja olen miettinyt tilaavani kakun. Missä hintaluokissa tällaiset kakut pyörivät?

Ancka kirjoitti...

Kiitos jälleen teille ihanat kommentoijat <3
Saatte mielen korkeelle ja hymyn huulille, aina!

Ideaa saa kopioida ihan vapaasti :)

bobi: Kiitos. Kakkujen hinnat koostuvat aina kakun koosta ja valitusta täytteestä sekä koristeista ja niihin uppoavista materiaaleista.
Itsehän olen siis vain kotileipuri, enkä siis alan yrittäjä. Kakkuja olen tehnyt ystäville ja sukulaisille sekä tutuille. Yhden koristeen olen tehnyt "aiemmin tuntemattomalle" pariskunnalle pyynnöstä :)
Koska en ole alan yrittäjä, niin en tietysti voi myydä kakkuja ja tehdä niistä voittoa. Eli siksi olen ainakin tähän asti vain avitellut lähipiiriä kakkujen muodossa :)