Täyte
500 g mascarpone-juustoa
2 dl maitorahkaa
1 tl vanilijasokeria
130 g valkosuklaata
150 g maitosuklaata
Vuoraa irtopohjavuoan pohja sopivan kokoisella leivinpaperilla. Murskaa keksit hienoksi muruksi ja lisää joukkoon sulatettu voi. Sekoita keskenään hyvin ja taputtele seosirtopohjavuoan pohjalle tasaisesti.
Sekoita juusto, rahka ja vanilijasokeri keskenään ja jaa seos kahteen osaan, joista toiseen sekoitat sulatetun valkosuklaan ja toiseen sulatetun maitosuklaan.
Lisää keksipohjan päälle valitsemasi suklaa/juustoseos ja sen päälle toinen. Itse laitoin ensin valkoisen ja sen päälle maitosuklaan, mutta sillä ei ole väliä tietystikään muutoin kuin koristelun kannalta.
Anna kakun tekeytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia ja mieluiten yön yli.
Koristele haluamallasi tavalla. Käytin tähän passio-hedelmää ja se sopi mielestäni ihan valtavan hyvin täydentämään itse kakun makua.
5 kommenttia:
Molemmat kakut veivät kielen mennessään! Ihanan erilaisia ja superhyviä molemmat. Caipirinha kakussa kesäistä kirpeyttä ja kahden suklaan kakku pehmeän suloinen. Kiitos <3
ihanan näkösiä, kauniin yksinkertainen koristelukin :) tuota caipirinha-kakkua on kyl pakko kokeilla jossain välissä :)
Ihanan herkullisen näköisiä kakkuja :) Taisin tulla minulle uuteen blogiin..
Jennis: Suosittelen! On ihanan raikas. Ja on tullut tehtyä jo neljä kertaa tämänkin kakun jälkeen. Ystävien suosikki myöskin, ilmeisesti :)
Kotiäiti: kiva kun löysit tänne!
Ja molemmille kiitos palautteesta. Saitte hymyn kasvoille :)
Kiitos kakusta! Tuli sitä siinä naapurissa maisteltua männäviikolla! Nams! :P
Lähetä kommentti