maanantai 8. marraskuuta 2010

Arvonnan ratkaisu

Pahoittelen tuloksen viivästymistä. Arki on muodostunut kakusta kakun perään ja loppu aika on uni maittanut :)

Mutta nyt siis sain (jo hieman huonolla omalla tunnolla varustettuna) suoritettua tuon arvonnan ja sen tein tällä kertaa osoitteessahttp://www.random.org/ ja siellä voittajaksi paljastui kommentin jättäjä numero.. taattadaa... 1! Taisi siis napsahtaa Monalisan kohdalle tämä. ONNEA!

Kommentilla:
"Ihan ensiksi, aivan ihana kuva Vannista!! Ja toiseksi, mukana ollaan arvonnassa (vaikka mä en kyllä ikinä voita mitään ;D ). Aika pahan pistit eikä mulla nyt oikeen leikkaa........Mulla kun nää ristiäis kakut pyörii päässä, niin ehdottaisin mini conversien tekemistä kakun päälle :D.
Sorry, ei mitään lennokkaampaa tullut mieleeni :P"

Päätin myös ottaa kaksi "varasijaa", joiden ideat aion toteuttaa. Joten nämä kaksi onnekasta olivat numerot:

14 Tiina
kommentilla: "Uusia ideoita kaivataan itsepäisyys- eiku siis itsenäisyyspäivän kakkuun; hienotunutta, mutta jotain erilaista..."

2 Suhmura
kommentilla: "Taidokkaasti tehtyjä kakkuja ja muutenkin virkistävä uusi blogi! :) Leipomiseksi ehdottaisin esim. pikkujoulu-kakkua kysesien ajankohtaisten juhlien kunniaksi. ;)"

Luvassa siis tossua, itsenäisyyspäivää ja pikkujoulua :)

Aion muistaa teitä kaikkia kolmea pienellä palkinnolla, joten laitatteko osoitteenne tulemaan sähköpostitse osoitteeseen anskug@gmail.com.

Kiitoksia kaikille palautteeseta sekä ihanista ideoista! Pian aloitankin toteuttamisen, idointi on jo alkanut :)

LÄMPIMÄT ONNITTELUT VOITTAJILLE

2 kommenttia:

Monalisa kirjoitti...

:D :D :D Ihanaa!!!! Harmi vaan toi mun idea oli noin tylsä. Toteutathan ekaksi noi ajankohtaan sopivat ideat, mun voi odottaa. Mun vä voin vaatia että pääsen tota pikkujoulu kakkua maistamaan ;D Ja sä voit antaa mun palkoinnon kun seuraavaksi nähdään.

Ancka kirjoitti...

Monalisa: sun idea on jo tavallaan mukaillen tehty tänään, jos sä hyväksyt sen ;) Katsotaan viikonlopun jälkeen.