keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Konstan syntymäpäivät vol2Valitettavasti pieni herra sairastui ja ystäville tarkoitetut syntymäpäiväjuhlat peruttiin tällä kertaa. Tein kuitenkin pääkoristeen kakkuun ennen peruutusta, joten tässäpä itse Salama sokerimassasta toteutettuna.
Koriste on kooltaan aika pieni, hieman tulitikkurasiaa isompi.

Nyt on sitten mietinnän alla, että haluaako Konstan vanhemmat koristeen kuitenkin kummeille järjestettäviin juhliin vai teenkö Salamalle kaveriksi Martin ja jospa ne yhdessä tekisivät pienen reissun Tampereelle Jaakkoa juhlistamaan.

Muutoin tässä on ollut pieni luova kakkutauko, joka on tehnyt ihan hyvää. Nyt pitäisi kuitenkin rullata hihat ylös ja alkaa suunnittelemaan tulevien viikkojen projekteja :) Täytyy kyllä myöntää, että ei malttaisi olla tekemättä koristeita. Tiukkaa tekee jo parin päivän jälkeen tämä "löhöily".. aika on vaan sitten se kinkkisempi juttu, mistäpä sitä saisi ostettua muutaman tunnin lisää vuorokauteen?!

Koska mitään hoppua koristeen kanssa ei nyt ole, niin päätin "viilata" koristetta hieman. Salamat ja numerot kyljissä sekä katossa menivät uusiksi sekä takavalot ja yhden renkaan tekstit. Eli nyt se on vielä hieman kesken.. taas :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jahas, että Ancka löhöilee - ei mennyt läpi ;-))

Pienen hetken , muutamia vuosia, tein 24h töitä, kotitöitä, harrastin ja harrastin vielä lastenkin kanssa leikkimistä ja unelle jäi noin 4h. ja pienet 1h torkut päivätöiden jälkeen. Kysyin silloin, kuten sinä. Löysin silloin 25:n tunnin ruokatunnista, jolloin juoksin postit, pankit, imuroin... Noita vuosia en antaisi pois !

nami-hiiri

Ancka kirjoitti...

nami-hiiri: Kiitos kivasta kommentista :) Tämä on kyllä arvokasta aikaa, kun lapset ovat pieniä ja ei sitä haluaisi päivääkään vaihtaa pois. Ei niitä vaikeimpiakaan jolloin on kuljettu sumussa ilman sen kummempaa valon häivää.

Nyt alkaa kyllä näiden leivontavieroitusoireiden hoitaminen, jotta mamma saa hieman omaa luovaa aikaseksi :)