maanantai 22. marraskuuta 2010

SLY13 marraskuun paketti

Tänään sain uudelta Salaiselta Leivontaystävältäni ensimmäisen paketin!
Kyllä oonkin odottanut jo siitä lähtien (eilisestä;) kuin tulisilla hiilillä, kun sain e-kortin jossa hän vinkkasi postin lähteneen. Ja koska seurantatunnuskin oli tiedossa, niin eihän mikään voinut pidätellä, kun paketti vihdoin kuitattiin lähipostiin!
Onneksi sain mukaan noutamaan yhtä innokkaan pienen neidin, joka vaati että se avataan heti ja niin me innoissamme tutkimme jo autossa mitä se piti sisällään.

Ensinnäkin, iso iso kiitos paketista, joka oli niin ihanan joulun tuoksuinen resepteineen ja oheismuistiaisineen. Sinä kultainen SLYni teit mun päiväni.
Kortti oli tosi kiva ja teksti antoi resepteille ihan uudenlaisen valon. On mukava jakaa pieni pala perheenne reseptiperinnettä. Kiitos!

Ja sitten itse sisältöön, joka oli seuraavanlainen:

Luvattoman huono kuva taas, kamera edelleen latausta vaille ja näin talviaikaan tuo valaistus ei tunnu riittävän millään. Pahoittelut.

Sisältö rakentui siis kahden reseptin päälle, joista kumpainenkin on peruja SLYni isoäideiltä. "Mamman tähtiohje" ja "Lucian piparkakut" saivat kovasti kannatusta myös perheen pienimmiltä. Ja tehtiinkin äänestys, että kumpaa tehdään ensin.

Lisäksi mukana tuli kaksi piparkakkumuottia, piparkakkujen tekoon mausteita (kaneli, inkivääri ja neilikka), leivinjauhetta pussillinen, talvisia strösseleitä (nämä loppuivatkin viime viikonloppuna! Hienosti ajateltu :) ja sitten Muumi-aiheinen säilytysrasia, joka pääsikin heti käyttöön. Lapset valitsivat käyttökohteen ja halusivat laittaa sinne teevalikoimansa. Nyt se siis koristaa keittiötämme ja saadaan samalla pidettyä teepussit siististi ilman rumia pahvirasioita :)

Iso kiitos vielä kivasta paketista!
Hyvää ja maistuvaa joulun odotusta myös sinne ystäväiseni.

p.s. Lucian piparkakkutaikina odottelee jo jääkaapissa huomista leipomishetkeä :) Ihana tuoksu! Joulu saa tulla!

yksi kysymys heräsi reseptiä tehdessä tosin. Ohjeessa oli maininta, että lisää munat yksitellen.. mutta ainesluettelossa ei ollut tarvittavien munien määrää. Laitoin nyt 2 kpl. Toivottavasti osui lähelle? :)

3 kommenttia:

Kalamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

Onko mahd. saada pipariohje?
Ihana paketti:)

Monalisa kirjoitti...

Ihanan paketin olet saanut! Mäkin voisin huolia sen reseptin ;D

Anonyymi kirjoitti...

Moikka :) Anteeksi, että vastaus kesti. Kaksi munaa meni juurikin nappiin ;)

SLYsi