lauantai 5. maaliskuuta 2011

Vertin 4v. merirosvokakut

Lastemme dagis-kaveri Vertti täytti 4v. tänä viikonloppuna ja sai itselleen merirosvoteemaiset juhlat. Täytyy sanoa, että Vertin äiti oli todella panostanut juhlien teemaan ja koko koti oli upeasti koristeltu teeman mukaisesti! Sain vakoilla, kun vein kakut ;)

lasten kakku

Juhlia vietettiin kaksipäiväisesti, ensimmäisenä päivänä oli lasten ja seuraavana aikuisten juhlat.

aikuisten kakku

Molemmat kakut olivat 3 munan, samalla täytteellä kuin Ellenin Hevi Saurus-kakku. AIkuisten kakussa kuorrute marsipaania ja lasten kakussa otin varman päälle kaulintamassalla.


HUUURJAT onnittelut 4-vuotiaalle Vertille!

9 kommenttia:

Monalisa kirjoitti...

Jälleen kerran mitä upeampia yksityiskohtia. Tätä en uskalla näyttää J:lle koska haluu varmasti samanlaiset ;D Miltä muuten maistuu musta marsipaani? Musta sokerimassa kun on aika pahaa, mun makuun. Jos tuo marsipaani oliskin sitten seuraavaksi parempi valinta kun mustaa pydetään.

Ancka kirjoitti...

Monalisa: Kiitos <3 Piti ihan maistaa mustaa marsipania ja kyllä se ihan marsipanille maistuu :D Sokerimassa ei tosiaan mustana ole munkaan mieleeni. Suosin yleensä siinäkin kaulintamassaa, joka on vanilijanmakuista (mustanakin).

Anni/Itse tehty kirjoitti...

Aivan upeita kakkuja olet jälleen tehnyt! :) Ei voi muuta kuin ihailla miten jotkut osaavat. :)

Korianteri kirjoitti...

Caribianmeren piraatit. :) Upeita kakkuja! Kaulintamassaa on siis helpompi käsitellä kuin marsipaania? En ole vielä kokeillut kaulintamassaa, mutta ainakin mimusta marsipaania on parempi käsitellä kuin sokerikuorrutetta.

Ancka kirjoitti...

Kiitos! :)

Korianteri: makuja ja mieltymyksiä taitaa olla monia. Omasta mielestäni Fun Cakes:in kaulintamassa on paras niin käsiteltävyydeltään kuin maultaan. Marsipaani tulee käsiteltävyydeltään heti tiukasti kakkosena, mutta maku jakaa ihmiset aika vahvasti kahteen ja sitten vielä ne rajoittavat allergiat.
"perinteisin" sokerimassa on hyvä koristeiden tekoon, kun kuivuu niin vauhdilla, mutta kuortuttaessa se onkin sen miinus. Käyttämäni marsipaani on aina ollut hieman ongelmallista koristeiden teossa (ilman "tehoaineita"), kun koristeet eivät kuivu niin tehokkaasti ja koristeet ovat hieman lössähtäneet.
Mutta nämä omia kokemuksia. Marsipaanilla oli kiva tehdä tämä kakku, toimi loistavasti! :)

sofiella kirjoitti...

Siis WAU! Niin Hieno!! Samoin tuo Hevi Saurus kakku on todella magee!! Itse tilasin ekaa kertaa tuota fun cakesin kaulintamassaa ja innolla odotan, miltä se maistuu ja miten sillä saa tehtyä koristeita, koska olen kuullut siitä paljon hyvää... :)

Pilvi-Pulla kirjoitti...

Hei!
Hienoja kakkuja. Ehdinkin jo osallistumaan arvontaasi, mutta liitin sinut uunituoreille sivuillleni, jotta pääsen hetimiten ihailemaan uusia tuotoksiasi.

KakkuKaunis kirjoitti...

Ihanan omaperäisiä kakkuja, siihen minäkin pyrin=)

Ancka kirjoitti...

Sofiella: Nyt jännitän minäkin täällä, että miten sun käy :D Käännytkö täysin mun kanssa FunCakesin kannalle ;) Täytyykin vaklailla sun blogia tiiviisti ;)
Ja kiitos mieltä lämmittävästä palautteesta.

Pilvi-Pulla: Kiitos paljon kommentista ja tsemppiä arvontaan :) Linkittelen myös sinut.

KakkuKaunis: Kiitos, sinun sivuillasi kävinkin jo kurkkaamassa ja oot oikeassa. Upeita kakkuja ja niin oman näköisiä. Aina plussaa :) Linkittelin myös sinut.