maanantai 8. marraskuuta 2010

Pelen 1-v. jalkapalloViikonloppuna rakas naapurimme, pienen pieni Pele-poika juhli ensimmäistä syntymäpäiväänsä. Miten lasten tulo onkaan kiihdyttänyt ajan kulua? Vastahan me Pelen äidin kanssa tutustuttiin yhteisillä kävelyreissuilla, kun minä lykin vaunuissa vastasyntynyttä Maxia ja hän käveli ripeästi isosta vatsastaan huolimatta :)

Nyt ollaan tässä, molempien pienokaiset ovat jo "isoja" poikia (ja tyttö). Naapuruussuhdekin alkaa olla loppusuoralla, mutta ystävyys on ja pysyy. Niin paljon kun rakastan kotiani ja kaikkea mitä se edustaa (mm. perhe, luonnon läheisyys ja rauha) niin kyllä parhauksiin kuuluu myös ystävyys, jonka sen mukana sain.
Joten olin siis todella etuoikeutettu, kun sain tehdä Pelen juhliin kakun, jolla pientä miestä juhlistettiin. Tein myös kasan muffinsseja, mutta niistä ei arvoisa hovikuvaajani ;) muistanut hopun keskellä ottaa kuvia.

Pelen kakku toteutui seuraavasti:
2 x suklainen kääretorttupohja
kostutettu Spritellä
välissä sipaisu sitruunamarmeladia
täytteet valkosuklaa/nougat sekä caipirinhamousse
sokerikreemi tarttumapinnaksi
kuorrutus vaahtokarkkimassaa, sokerimassaa sekä marsipaania

pursotukset valkosuklaakermaa

Oli muuten yllättävän vaikeaa saada tehtyä tuo jalkapallo"kuosi"! Mutta ihan kiva siitä sitten loppujen lopuksi tuli.

ONNEA PELE-MURUNEN VIELÄ JÄLKIKÄTEEN!
LOVE U!

4 kommenttia:

Monalisa kirjoitti...

Tosi hieno ja todella aidon näköinen!! Noi pursotukset on kyllä hauskat. Mä oon nyt kaksi kertaa yrittänyt ruohotyllalla tehdä ja molemmilla kerroilla on jotain mennyt pieleen ennen kuin olen edes päässyt pursotus vaiheeseen :P

Ancka kirjoitti...

Kiitos! Mikäs sulla on mennyt pieleen? Mennyt parempiin suihin ennen kuin olet päässyt alkuun? :)

Unknown kirjoitti...

Kiitos rakas ystäväni ihanasta kakusta ja lämpimistä sanoista <3

Tämä kakku on tietysti kaikista kakuista hienoin, kerrassaan uskomattoman upea! Pallo näytti aidolta "nahkaiselta" ja maistui suussasulavan herkulliselta, että se sai huokauksia, ihastalua ja upposi nopeasti vieraiden suihin.

Ton kuvion tekeminen muuten ei ihan kaikilta onnistu.. vaatii aikamoista hahmottamiskykyä, että saa sen onnistumaan! Sä olet vaan niin hyvä.

Unknown kirjoitti...

Upea <3 !!