perjantai 2. heinäkuuta 2010

Lisää koristeita
Olen pitkään halunnut tehdä merihenkisen kakun ja tänään sitten tartuin edes osittain tuumasta toimeen ja tein oheisen kakunpäällisen.

Tuleva kakku syödään lounastreffien merkeissä ja kakku itsessään tulee olemaan simppeli. Muutaman lisäyksen koristeluun saattanen tehdä.
Koriste on kaulittavaa sokerimassaa. Tähti maalattu pastaväreillä.

Pidän New England-tyylisestä sisustuksesta, toki menemättä äärimmäisyyksiin, mutta sellainen välitön, lämmin ja selkeä on lähellä sydäntä. Toivonmukaan saan sen välittymään myös tässä tulevassa kakussa. Sellainen on ainakin ajatus. Tuleehan lounasvieraani katsastamaan kotiamme ensi kertaa.. ja ei, olemme asuneet täällä jo usemman vuoden ja juu, kyseessä on hyvä ystävä. Mihin nämä vuodet oikein vierähtävät?


2 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Muutama viikko ehti hurahtaa viime käynnistäni ja huh huijaa mitä tahtia kakkuja ja koristeita syntyy!! :O Ihania nuo ihmishahmot kertakaikkiaan ja spaiderikakun kommelluksesta olinkin jo kuullut etukäteen, hihi!
Miehen kolmekymppiset lähestyvät...uskaltaisikohan kokeilla vaikka tuota mansikkakakkua, joka näyttää todella herkulliselta. Kotimaiset mantsikatkin parhaimmillaan! :P

Jään odottelemaan jatkoa kakkuiluun!

-Tuuli

Ancka kirjoitti...

Kiitos Tuuli huippu kivasta kommentista. Mansikkakakku on kyllä varma valinta! Ja kun hinnatkaan ei ole enää niin kohtuuttomia. Suosittelen!
Niin ja kiva kun käyt vierailuilla :)