torstai 1. heinäkuuta 2010

Koristetreenailuja

Hetki on vierähtänyt viime päivityksestä, mutta eipä ole mennyt päivääkään etten olisi halunnut jotain lisäillä!
Kapuloita rattaisiin lyö valitettavasti kone, joka on ääriään myöten täynnä kuvia ja siitä syystä ei suostu enää uusia lataamaan. Kikkailuja vaatii siis, mutta sehän ei menoa hidasta :)

Kakkuja ei ole tullut tehtyä kuin yksi "erittäin ruma herkkukakku" (ohjetta voin lisäillä myöhemmin kera kuvien). Tämä kakku kun kuuluu ihan suosikkeihin ja on ehta kahden suklaan juustokakku. Siitä siis lisää myöhemmin.
Ja se miksi se on erittäin ruma herkkukakku.. hmm.. sekin selvinnee kuvapäivityksessä aikanaan ;)

Täysin toimettomana en kuitenkaan ole ollut. Kakkuja tulee tehtyä useampikin tässä seuraavien viikkojen aikana ja suunnittelutyötä tehdään kokoajan.. unissaankin! (Ja tämä siis oikeasti - olen nähnyt unia viimeaikoina tavallista enemmän kakuista ja ideoista, joita olisi kiva toteuttaa)
Näitä siis odotan pääseväni joskus jollakin tapaa työstämään eteenpäin ideatasolta aina valmiiksi herkuiksi.

Valmiita kakkuja odotellessa lisäilen ensin kuvia koristeista, joita olen kuluneen viikon aikana tehnyt. Suurin osa on vielä täysin kesken ja kehittelyn alla, mutta ideaa saa jo hahmotettua.

Tuttuakin tutumpi Nalle Puh ystävineen on edelleen työn alla ja Tikru-parkakin täysin alaruumiiton, mutta kyllä se tästä vielä muotoutuu.
Nalle Puhilla masussa kynttilän paikka valmiina..


Alla olevat syntyivät ajatuksesta tehdä oman mieltymyksen mukainen kuvitteellinen koristehamo. Ajatus on muokkaantunut tehdessä ja eivät ihan vielä täytä kuvaa siitä, millaisia haluaisin niiden olevan. Jatkan harjoittelua, mutta tässä siis kaikki tekemäni kasvot. Kropat ovat vielä suunnittelupöydällä.
Osa aika pelottavia ja ilman hiuksia, mutta sekin korjaantunee. Laitan kuvat, kun ovat valmiita tai edes julkaisuun kelpaavia.
Kukin tehty korjailemaan edellisen puutteita ja säilytetty asiat, joista olen pitänyt.
Viimeisimpiä ovat nämä kaksi tyttöä vasemmalla. Äärioikealla tuleva "kimalainen".
Etualalla ihan oikeaan kakkuun tuleva vauvakoriste, joka odottaa
unialustaansa. (työn alla)

Kuvan värit hieman vääristyneitä. Eivät ole ihan noin vahvoja luonnossa.Näiden lisäksi on tehty ruusuja, rusetteja, kukkia jne. jne. tuleviin kakkuihin nekin. Ne nähdään sitten valmiissa kakuissa, kun kuvia en niistä ole muistanut näpsiä.

Ei kommentteja: